MEISenMANNEKE | Geboortekaartjes

Hoera, een kindje! En nu ben je vast op zoek naar dat ene, speciale, kaartje voor die ene, heel speciale, baby?  Kijk dan maar eens lekker rond op onze website. Voor mooie, bijzondere, lieve, hippe, stoere, retro, vrolijke en kleurrijke geboortekaartjes kun je hier terecht.  En het allerleukste is dat je hem helemaal zelf naar wens kunt maken. Kies de mooiste uit en ga lekker zelf aan de slag met tekst en kleur!  Wanneer je helemaal tevreden bent met wat je gemaakt hebt kun je een gratis modelkaartje aanvragen. 

Klik op een van onze collecties om de kaartjes te bekijken. Je vindt hier kaartjes voor zowel jongens als meisjes.  Weet je al of het een jongen of meisje wordt dan kun je direct op jongenskaartje of meisjeskaartjes zoeken.

 

Veel plezier tijdens het bekijken van onze geboortekaartjes!

- Kies je favoriete geboortekaartje uit een van onze collecties.

- Maak een account aan.

- Pas de teksten en de kleuren het geboortekaartje aan.

- Tevreden? Bestel dan een proefkaartje.

- Als jullie baby geboren is vul je de juiste geboortegegevens in.

- Bestel de geboortekaartjes en reken direct af.    

- Voor 12 uur besteld? De volgende werkdag al in huis.


> STOER en Sterk | geboortekaartjes

Geweldig stoere geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Met vrolijke en uitgesproken kleuren. Omdat een geboorte een feestje is! Je vindt hier onder andere geboortekaartjes met autootjes, helikopters en treintjes maar ook met vlinders, bloemetjes en sterren.

> LIEVER dan LIEF | geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes voor jongens en meisjes. De collectie LIEVER dan LIEF is voor wie het liefste geboortekaartje van de wereld zoekt voor het liefste kindje van de hele wereld. Je vindt hier onder andere geboortekaartjes in zachte kleuren met hartjes, een uiltje, kant en bloemetjes.

> HEERLIJK HIP en TRENDY | geboortekaartjes

Trendy geboortekaartjes voor jongens en meisjes. In de collectie HEERLIJK  HIP en TRENDY vindt je geboortekaartjes met de laatste trends. Helemaal van nu zijn bijvoorbeeld het uiltje en de eekhoorn. Met hout als achtergrond of een ruitje.

> BACK to RETRO | geboortekaartjes

Voor iedereen die dol is op de vintage en retro trend is er de collectie BACK to RETRO. Met kleuren en afbeeldingen die je doen verlangen naar vervlogen tijden. Je vindt hier onder andere geboortekaartjes met eendjes, poppetjes en paddenstoelen.

> JONGENS | geboortekaartjes

Voor wie al weet dat het een jongetje wordt staan hier alle jongenskaartjes uit de verschillende collecties op een rij.

> MEISJES | geboortekaartjes

Voor wie al weet dat het een meisje wordt staan hier alle meisjeskaartjes uit de verschillende collecties op een rij.