WERKWIJZE

Geboortekaartjes bestellen

Stap 1

Kies een geboortekaartje uit de collectie. Door op de knop 'maak deze kaart' rechtsboven te klikken kun je zelf starten met de opmaak van het kaartje. Je kunt alle teksten zelf maken en plaatsen waar je wilt. Lettertype en de kleur ervan zijn eveneens aanpasbaar. Het leuke van de kaarten van MEISenMANNEKE is dat de kleuren helemaal naar wens aan te passen zijn.  Maak bijvoorbeeld een blauwe tractor gerust eens groen, grijs of rood.

Heb je bij een andere kaart een mooie kleur gezien? Kijk dan even naar de kleurcode. Door bij de kleur op het pijltje rechtsonder te klikken wordt de kleurcode getoond. Deze code kun je vervolgens gebruiken voor je eigen kaartje. 


 

Soms is een foto of illustratie te verplaatsen, vergoten of verkleinen. Ook kun je bij de vierkante kaartjes kiezen uit 3 verschillende formaten; 11x11cm, 13x13cm en 15x15cm.

TIP: Wij adviseren om de tekst niet te dicht op de rand te plaatsen. Een blokje van de rand geeft het mooiste resultaat. Dan kan er ook nooit tekst wegvallen na het drukken en snijden van de kaart.  Een handig hulpmiddel hierbij is de rasterknop rechtsboven, door deze aan te klikken worden hulplijnen zichtbaar.

 

Stap 2

Wil je het door jou gemaakte kaartje bewaren? Maak dan een account aan. Dit doe je door op de blauwe balk rechtsboven op inloggen te klikken.  Nadat je alle gegevens ingevuld hebt ben je geregistreerd en kun je het door jou ontworpen kaartje(s) bewaren.  Op die manier kun je het kaartje later nog aanpassen en opnieuw opslaan. Je kunt ook andere kaartjes die je mooi vindt bewaren door ze aan jouw mapje met favorieten toe te voegen. 

 

Stap 3

Als je graag een papieren versie van het door jou ontworpen kaartje wilt hebben bestel je een proefdruk van het kaartje. Door gebruik te maken van de kortingscode krijg je de eerste gratis. Per gezin kun je één gratis proefdruk aanvragen. Elke volgende proefdruk kost € 2,50 (exclusief envelop en verzendkosten). 

 

Je kunt uit een aantal papiersoorten kiezen;

Gebroken wit (Creato); Stevige papiersoort, buitenzijde in lichte glans. 

Mat wit; Stevige papiersoort, beide zijden mat en spierwit

Hoogglans; Stevige papiersoort, buitenzijde in hoogglans

Metallic;  Luxe dikke papiersoort met glinstering

Linnen; chique papiersoort met linnen structuur (reliëf) 

 

Stap 4

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je, indien gewenst, vooraf je enveloppen bestellen. Dit doe je via de knop 'enveloppen vooraf' in de menubalk links. De maten 120x120mm en 140x140mm zijn er in meerdere kleuren. Zie prijslijst. Wanneer je twijfelt of de kleur van de envelop wel past bij de kleur van het kaartje adviseren wij om witte enveloppen te nemen. Dat past altijd. Voor het vooraf verzenden van de enveloppen brengen we verzendkosten in rekening. De prijslijst vind je bovenin de menubalk onder de knop 'prijzen'. 

 

Stap 5

Zodra de baby geboren is log je in op de website om de juiste gegevens op het kaartje in te voeren en definitief de kaartjes te bestellen.  Je kiest de gewenste papiersoort, eventueel enveloppen, geeft de aantallen aan en betaalt direct.  De minimum aantal is 10 kaarten. Na betaling is de bestelling definitief en gaat het kaartje naar de drukkerij.  

Kaartjes die voor 12.00 uur 's ochtends besteld zijn, worden nog diezelfde dag gedrukt en verzonden.  De kaartjes van kinderen die in het weekend geboren worden, worden op maandag gedrukt. Voor geboortes op feestdagen geldt dat de kaartjes de eerstvolgende werkdag gedrukt en verzonden worden.De verzending is in handen van UPS (maandag t/m vrijdag) en PostNL (zaterdag). Zodra de kaartjes bij de bezorgdienst zijn hebben wij helaas geen invloed meer op de verdere afhandelingen levertijd.

Voor het buitenland; de leveringsduur in het buitenland verschilt per land.  Pakketjes voor België en Duitsland worden in de regel  na 1 a 2 werkdagen afgeleverd.  Je kunt op de website van UPS en PostNL meer informatie vinden over de levertijden in het buitenland.

Houd er rekening mee dat je voor een pakket een handtekening dient te zetten voor ontvangst.  Verzend het pakket dus naar een adres waar iemand aanwezig is om het aan te nemen.  Indien er niemand thuis is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

 

Niet tevreden met het eindresultaat, wat dan?

Wij van MEISenMANNEKE zien graag blije, tevreden, klanten. We behandelen elke order dan ook met grote zorgvuldigheid. Mocht er desondanks iets mis gegaan zijn met de bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Uiterlijk 2 dagen na levering en voor verzending van de geboortekaartjes. Dan bekijken we hoe het opgelost kan worden. MEISenMANNEKE neemt geen klachten meer in behandeling als de kaarten reeds zijn verstuurd.

 

Intellectueel eigendomsrecht en auteursrecht

Op alle op de website van MEISenMANNEKE afgebeelde ontwerpen rust auteursrecht. Niets hiervan mag zonder uitdrukkelijke toestemming van MEISenMANNEKE nagemaakt, vermenigvuldigd en/of verspreid worden. Om deze reden is het tevens niet mogelijk kaarten zonder ons logo (op de achterzijde) te bestellen.

 

Privacy

Alle door de klant ingevoerde gegevens worden uitsluitend gebruikt ter uitvoering van bestellingen. Dit betekent dat persoonsgegevens nooit ter beschikking worden gesteld aan derden  mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.